Nieuws

Uitstel ledenvergadering

Beste Snelwiekleden (en ouders),

Verbouwing clubgebouw

Goedenavond iedereen,

na lang gewacht te hebben is het dan eindelijk zover: de gemeente is akkoord gegaan met de subsidieaanvrage en heeft alle formaliteiten hieromtrent geregeld.

Dit betekent dat we nu daadwerkelijk van start kunnen gaan.

Jan Baijens

Afgelopen weekend is op 75-jarige leeftijd Jan Baijens overleden. Jan is vader van Danny en Diana en trotse grootvader van zijn kleinzoons Jordy, Dani, Max en Sem. Jan was weliswaar een echte Rodaman, maar heeft Snelwiek als club van zijn kinderen en kleinkinderen altijd een zeer warm hart toegedragen en was daardoor een zeer welkome en graag geziene gast.

Wij wensen zijn vrouw Ria, Danny en Diana en hun partners Karin en Ronald en hun kinderen veel sterkte toe om het pijnlijke verlies van hun warme, krachtige en markante echtgenoot, vader en grootvader te dragen.

Namens het bestuur,

Paul Hoes, voorzitter

HB1 vs DWS

Zondag 11 november 13.00 uur: HB Snelwiek – DWS

Op deze 11de van de 11de stond de thuiswedstrijd tegen DWS op het programma. Veel van deze jongens trainen vaak samen met een aantal van de jongens van DWS dus is het altijd toch wel een andere wedstrijd dan alle anderen.

Sloop nog even uitgesteld!

Let op: de sloopweekenden voor de kantine zijn nog even uitgesteld! Hou de website en Facebook in de gaten voor meer info!