Nieuws

Transformatie van RHV Snelwiek naar Feyenoord Handbal

Met gepaste trots kunnen wij melden dat de (naams)overgang van RHV Snelwiek Rotterdam naar Feyenoord Handbal officieel een feit is en steeds meer zichtbaar wordt. Zonder onze kleurrijke 78-jarige historie als een van de oudste handbalverenigingen van Nederland onder de naam Snelwiek te verloochenen, zijn we in onze ambitie een kerngezonde toekomst te garanderen in volle vaart bezig met de transformatie.

Wedstrijdverslag DS1veld 1-9-19

Op zondag 1 september was het zover: de eerste wedstrijd van DS 1 veld stond op het programma. Al in het begin van augustus werden de data voor de wedstrijden gedeeld en al vroeg bleek dat 1 september voor vele van ons veel te vroeg kwam. Sommigen waren nog op vakantie en anderen hadden al andere plannen. Daardoor was het lang onduidelijk of we wel een wissel zouden hebben.

Oefenwedstrijd HA1 – Tachos HA1

Een week geleden speelden de heren A hun eerste wedstrijd van dit seizoen, d.w.z. een oefenwedstrijd tegen Tachos HA1. Hoewel nog niet compleet waren er ruim voldoende jongens aanwezig om 3x 25 minuten te spelen. HB-spelers Sem en Jarno was gevraagd om mee te doen, Stijn had nog genoeg energie over om na twee oefenwedstrijden met de heren ook met de A’s mee te doen en nieuwkomer Camiel (uit Zeeland) liet zien dat hij niet voor niets naar Feyenoord is gekomen. Welkom Camiel en een fijne tijd bij Feyenoord Handbal gewenst!

Verslag 1 september 2019 DWS – Feyenoord Handbal

Nieuw seizoen, nieuwe naam. Het blauw wit is dit seizoen voor alle leden ingeruild voor rood wit.

Thomas Houtepen op stage naar Duitsland

TEVREDENHEID HOUTEPEN NA BUITENLANDSE STAGE

Jeugdinternational Thomas Houtepen (links op de foto) is met een tevreden gevoel teruggekeerd van zijn stage bij VfL Gummersbach. De spelmaker van eerste divisionist Feyenoord neemt een aanbod van de Duitse club in overweging.

Na een oefentoernooi met Oranje U17 in Duitsland kreeg Houtepen een uitnodiging van de jeugdopleiding van VfL Gummersbach. Zo mocht de spelmaker, in Rotterdam actief in de eerste divisie, een aantal dagen over de grens meedraaien.

“Een heel mooie ervaring waar ik veel van geleerd heb”, vertelt Houtepen over de buitenlandse stage. “Je wordt in het diepe gegooid. Je spreekt de taal niet en moet meteen volop meetrainen in het programma van de club.”

Houtepen kijkt met een positief gevoel terug op de trainingsstage. “VfL Gummersbach is erg geïnteresseerd en wil me graag aan de selectie van het jeugdteam toevoegen”, verklapt de tiener. “Of ik in ga op het aanbod durf ik nog niet te zeggen.”

Bron: Handbal Inside