Nieuws

Nieuws van het bestuur!

ESTHER HILGERS STOPT PER DIRECT ALS BESTUURSLID EN VOORZITTER RC

Wie kent Esther niet? Esther, de leidster van het Feestteam! Met haar gedrevenheid en sterk organisatievermogen, heeft ze met haar sterke rechterhanden Diana De Prez en Bianca Tap kleur en sturing gegeven aan onze actieve Recreatie Commissie (RC). Ze verkeert met haar man Richard in de gelukkige omstandigheid dat het hun bedrijf (accountantskantoor Hilgers) voor de wind gaat en dat er steeds meer tijd in het bedrijf moet worden gestopt. Daarnaast wil ze ook nog wel eens tijd hebben voor haar handballende kinderen. "Het gaat me bijzonder aan het hart, maar momenteel is het bestuurs- en commissiewerk en het runnen van ons bedrijf niet te combineren, hoe leuk ik het werk voor de RC ook vind. Ik zal voor nu in ieder geval even een stapje terug moeten doen". Maar wie Esther een beetje kent, weet dat Esther er de persoon niet naar is om de zaak zomaar uit haar handen te laten vallen: "Uiteraard zijn Diana, Bianca en ik om het lopende seizoen de zaken goed af te wikkelen en bij te springen waar nodig en mogelijk, maar we hopen dat deze handschoen wordt opgepakt door een aantal enthousiastelingen die het leuk vinden om gezellige dingen voor de club te organiseren. Dus hierbij doe ik een beroep op de leden en hun ouders om zich aan te melden bij het bestuur voor een functie in de R. Het is echt leuk, gezellig en dankbaar werk om de sociale contacten binnen de vereniging warm en goed te houden".

Aanmelden voor een functie in of hulp aan de RC via secretaris@rhv-snelwiek.nl

VERDER VAN HET BESTUUR

Maar niet alleen de RC zit om opvolging verlegen, ook binnen de Kantine Commissie (KC) zijn handjes nodig. Momenteel wordt de kantine bemand door een te kleine groep vrijwilligers, en ook hier geldt niet alleen 'hoe meer zielen, hoe meer vreugd' maar bovenal 'vele handen maken licht werk'. Daarnaast wordt de positie van een Sponsor Commissie (SC) binnen de vereniging met de samensmelting met HARO in het vizier en deelname aan MSC Feyenoord vanaf komend seizoen ook heel belangrijk.

Onze kersverse secretaris Karin Nass verwoordt het uit haar hart:"ik vind dat je als ouder min of meer moreel 'verplicht' bent om wat te doen voor de club waar je kinderen sporten, op welke manier dan ook. Dat is ook de reden dat ik deze bestuursfunctie heb aanvaard. En wat is er leuker om binnen je mogelijkheden en wensen wat te doen voor je kind en haar of zijn club?". Daarmee slaat Karin de spijker op zijn kop, omdat je voor het deelnemen aan de vereniging ook veel terugkrijgt: buiten waardering en gezelligheid ook de sociale contacten en deelname aan 'we-doen-het-met-ons-allen-gevoel'.

Geinteresseerd om de KC te versterken of de SponsorCommissie vorm te geven, van ideeën te voorzien en/of uitvoerende werkzaamheden te doen, ook graag aanmelden via secretaris@rhv-snelwiek.nl. En bedenk dat alle taken ook in deeltaken kunnen worden verdeeld. Daarmee hebben we alleen maar meer vrijwilligers met kleinere taken die derhalve ook niet tijdrovend zullen zijn.