Nieuws

Nieuws van het Bestuur!

Nieuws van het bestuur: vrijwilligers gezocht; stand van zaken rondom AVG

Zomaar een doordeweekse avond bij Snelwiek: een paar jeugdteams trainen op het veld; de kantine is open; ouders kletsen gezellig met elkaar tot hun kroost klaar is met trainen. Zomaar een weekend op het Snelwiekveld: allerlei teams hebben wedstrijden; de kantine is open; mensen ontmoeten elkaar. Zomaar wat activiteiten: een jeugdreisje, een klaverjasavond, een bezoek van Sinterklaas, een Kerstfeest.

Maar .... voor alles wat er binnen Snelwiek gebeurt zijn vrijwilligersnodig: Snelwiek-leden die een beetje van hun vrije tijd gebruiken om ervoor te zorgen dat Snelwiek een echte vereniging is. En daarom een oproep aan alle Snelwiek-leden en de ouders van de jeugdledenom een steentje bij te dragen aan onze vereniging.

Voor sommige taken is handbalkennis/-ervaring gewenst maar voor vele taken is dat geheel niet nodig.

Op dit moment is Snelwiek op zoek naar vrijwilligers voor de volgende taken:

¯ beheer wedstrijdsecretariaat jeugd: flexibel, vanuit eigen huis te doen, handbalkennis niet noodzakelijk

¯ leden voor de technische commissie: ondersteuning van de trainers/coaches/teams op het gebied van handbaltechnische zaken en meedenken/-besluiten over het handbalbeleid binnen Snelwiek.

¯ leden voor de kantinecommissie: beheer van de kantine, handbalkennis niet nodig. Coördinerende deel kan vanuit huis gedaan worden, maar soms is aanwezigheid in de kantine nodig.

We zijn blij dat inmiddels de recreatiecommissie is ingevuld: Britt Schoenmakers, Demi de Wilde en Jessie de Wilde nemen die volgend seizoen voor hun rekening. Super meiden! Veel plezier en succes met het organiseren van vele leuke activiteiten.

Denk niet “ik heb geen tijd”. Ook een klein beetje vrije tijd is zeer welkom: met 2 mensen een team begeleiden, een keer helpen bij een activiteit, een paar keer een kantinedienst van een uur draaien. Er is veel mogelijk en veel nodig.

Informatie is te krijgen via snelwiek@handbal.nl. Direct aanmelden kan natuurlijk ook. Gebruik hiervoor hetzelfde e-mailadres.

Met ons allen zorgen we voor een bloeiende, gezellige handbalvereniging!

AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

Op 25 mei a.s. gelden er nieuwe, strengere regels op het gebied van privacy. Als bestuur zijn we bezig ook Snelwiek AVG-proof te maken. Dat betekent dat we - nog meer dan we nu al doen - persoonsgegevens van leden, vrijwilligers en andere betrokkenen beschermen. Om dit zo goed mogelijk te doen, gaat Karin Nass namens Snelwiek deelnemen aan een informatie-avond over de AVG-wetgeving specifiek voor sportverenigingen. Wij houden u verder op de hoogte.